Samarbeten

På den här sidan hittar du information om alla våra samarbetspartners! 

Cultum

 

 

Cultum drivs av Kårens egna bolag ÖCAB och bedriver lunch- och cateringverksamhet på campus. Våra medlemmar har alltid bästa priset på restaurang Cultum och Fikaön i Ljushallen (G-huset) på Campus, titta efter de gröna priserna. Som medlem har betalar du endast 65 kr för lunchbuffé på Cultum! Erbjudandet gäller vid köp av 11st lunchkuponger och vid uppvisande av giltig kårlogga. 

 

Folkuniversitetet

 

Kåren har ett nära samarbete med Folkuniversitetet som ger våra sektioner och utskott stöd i styrelsearbetet, hjälp med att genomföra arrangemang, stöd i grafiskt arbete samt erbjuder ett stort lokalt kontaktnät. Som student finns möjligheten till att starta en studiecirkel vilket kan vara allt ifrån en sektions styrelsearbete till en bokcirkel. Ett perfekt sätt att lära känna nya människor och samtidigt lära sig något nytt! Samarbetet med Folkuniversitet ger även studenter 25 % rabatt på kursutbudet, dock max 300 kr per kurs och 600 kr per termin. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

 

Här får du som är medlem i Studentkåren gruppträna och träna på gym för 298 kr per månad (ord. pris 410 kr per månad) eller endast träna på gym för 249 kr per månad. Dessutom behöver du som medlem ej betala inskrivningsavgiften på 400 kr)! Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga vid köp av medlemskap hos Innerjoy. Ni hittar Innerjoy på Infanterigatan 24. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

jc logga

 

Hos JC i Östersund har du som är kårmedlem 15 % rabatt på ordinarie priser! Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

MultiChallenge_LOGO_rgb2017

 

Multi Challenge i Östersund får du som är kårmedlem 30% rabatt på alla aktiviteter. Du har även möjligheten att bo på vandrarhemmet för 100kr/natt i sovsal och 200kr/natt i enkelrum. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga.

oscars

 

 

På campus i Studenternas hus finns Oscars, en nattklubb som alltid är billigare för kårens medlemmar! Du sparar 40 kr på inträde fredag och lördagar och du har även reducerat pris i baren. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

loggapause

 

Pause i Östersund får du som är kårmedlem 15% rabatt på mat och alkoholfri dryck! Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

 

 

På Pizzaland i Östersund har du som är kårmedlem 10 % rabatt på ordinarie priser på hela sortimentet! Erbjudandet gäller ej lunchpriser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga.