Kårrabatter

På den här sidan hittar du information om alla våra samarbetspartners! 

Bio Regina har medlemmar i Studentkåren 50% rabatt på ordinarie pris på tisdagar och lördagar. Övriga dagar 10 kr rabatt. Du får även köpa Bio Reginas klippkort, för fem filmer betalar du 300 kr (ord. pris 350 kr). Erbjudandet gäller vid uppvisande av Miun-kort med giltig kårlogga. 

Cultum

 

Cultum drivs av Kårens egna bolag ÖCAB och bedriver lunch- och cateringverksamhet på campus. Våra medlemmar har alltid bästa priset på restaurang Cultum och Fikaön i Ljushallen (G-huset) på Campus, titta efter de gröna priserna. Som medlem har betalar du endast 65 kr för lunch på Cultum! Erbjudandet gäller vid köp av 11 st lunchkuponger och vid uppvisande av giltig kårlogga. 

 

Folkuniversitetet

 

Kåren har ett nära samarbete med Folkuniversitetet som ger våra sektioner och utskott stöd i styrelsearbetet, hjälp med att genomföra arrangemang, stöd i grafiskt arbete samt erbjuder ett stort lokalt kontaktnät. Som student finns möjligheten till att starta en studiecirkel vilket kan vara allt ifrån en sektions styrelsearbete till en bokcirkel. Ett perfekt sätt att lära känna nya människor och samtidigt lära sig något nytt! Samarbetet med Folkuniversitet ger även studenter 25 % rabatt på kursutbudet, dock max 300 kr per kurs och 600 kr per termin. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

jc logga

 

Hos JC i Östersund har du som är kårmedlem 15 % rabatt på ordinarie priser! Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga.

 

På vandrarhemmet Ledkrysset i Östersund har du som är kårmedlem 10 % rabatt på ordinarie priser på allt boende och möjlighet att bo för 130 kr/natt i 8-bäddsrum! Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga. 

MultiChallenge_LOGO_rgb2017

 

 

 

Multi Challenge i Östersund får du som är kårmedlem 30% rabatt på alla aktiviteter. Du har även möjligheten att bo på vandrarhemmet för 100kr/natt i sovsal och 200kr/natt i enkelrum. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga.

 

 

På Pizzaland i Östersund har du som är kårmedlem 10 % rabatt på ordinarie priser på hela sortimentet! Erbjudandet gäller ej lunchpriser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller vid uppvisande av giltig kårlogga.