Studentkåren

VAD ÄR EN STUDENTKÅR OCH VAD GÖR VI EGENTLIGEN?
En studentkår är en sammanslutning av studenter som vill få sina rättigheter igenom och ha det makalöst roligt på kuppen. Vi jobbar bland annat med att förbättra bostadsförhållanden- och hyror, kollektivtrafik och annan infrastruktur så att du t.ex. ska kunna ta dig till din praktikplats även om den ligger i tjotahejti, trygghet vid sjukdom eller när ekonomin är knaper.
Vi är helt partipolitiskt- och religiöst obundna och försöker alltid att skapa rätt stämning för bästa möjliga pluggmiljö, studentliv och studietid. Vi engagerar oss i både arbetsmarknadsfrågor, studiesociala frågor och gottar gärna ner oss i utbildningsfrågor som t.ex. årets hetaste fråga: pedagogik i högskolan.Stora famnen…
Förutom detta fungerar vi som ett studenternas fackförbund. Vi ger stöd, rådgivning och trygghet när du hamnar i konflikt med universitetet eller känner dig orättvist behandlad, så du slipper sitta med skägget i brevlådan och känna dig hjälplös! Nå, sugen på ett medlemskap än?
Inte? Då kan vi ju även passa på att säga att du som medlem alltid har minst 30% rabatt på våra evenemang, billigare kaffe och lunch i vår restaurang-och fikaö och billigare inträde till nattklubben Oscars! Väl besparade pengar som du kan lägga på skidutrustning, vattentät mobil eller varför inte en ukulele till förfesterna istället?För att se mer av vår roliga verksamhet, ta dig en kik här på webben eller kom in på en kopp kaffe!