SoaSek

SoaSek är socionomstudenternas sektion inom kåren. Vi arbetar studiepolitiskt med att förbättra vår utbildning och är tillsammans med skolans Studentombud länken mellan studenterna och universitetsavdelningen. Vi arbetar också studiesocialt genom att arrangera och delta i sociala aktiviteter som Introperioden, fester, gästföreläsningar, m.m. SoaSek arbetar utifrån studenternas frågor och önskemål, så ta chansen och påverka vad vi ska arbeta med kommande terminer!

På vår facebooksida, lägger vi ut aktuell information om studentlivet och socionomyrket, evenemang inom kåren och Soa och mycket mer.

Köp och sälj gruppen SoaSek på Facebook är en grupp för socionomstudenter där ni kan hitta allt från begagnad kurslitteratur till möbler och lägenheter som hyrs ut.

Missa inte att följa båda sidorna! 

SoA styrelsen rekryterar ständigt och du är med i styrelsen på dina villkor, vi har möte cirka 2 gånger i månaden och du kan välja att bara driva ett enda projekt eller sitta med hela terminer.

Soaseks styrelse (främre raden från vänster)

Frida
Nathalie - vice ordförande
Anna
Caroline
Charlien - ordförande
Emma
Josefine
Max

Josefine och Emma saknas på fotot

 

soasek

Kommande evenemang

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Inga kommande evenemang

Load more

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.