SPARK

 SPARK är sektionen för alla som studerar personal- och arbetslivsprogrammet samt risk- och krishanteringsprogrammet vid Mittuniversitetet. Vi är en del av Studentkåren i Östersund och finns till för att studenter ska kunna få en så bra studietid som möjligt.

SPARK arbetar studiepolitiskt med att förbättra studenternas utbildning och är tillsammans med skolans Studentombud länken mellan studenterna och universitetsavdelningen. Har du åsikter om programmet eller något annat som rör utbildningen? Hör av dig! Vi förmedlar dina åsikter och förslag till relevanta personer och organisationer, så som lärarkåren, programrådet och dylikt, samt hjälper dig vid eventuella konflikter med lärare och universitetet.

SPARK försöker också främja det sociala genom att hålla i eller stötta ekonomiskt vid olika sociala evenemang så som sittningar, workshops, temadagar eller andra festliga aktiviteter.

SPARK arbetar efter studenternas frågor, åsikter och önskemål så ta chansen att påverka din studietid. Tveka inte att höra av dig!

 

Filip Mauritzson 

Ordförande

Rebecca Mattson

Ledamot

Jonas Thoresson

Ledamot

Niklas Hallquist

Vice Ordförande

Alba Morales Rey

Ledamot

Spark logo 160411

Kommande evenemang

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Inga kommande evenemang

Load more

Instagram