var den förändring du vill se, ENGAGERA DIG I STUDENTKÅREN!

var den förändring du vill se,

ENGAGERA DIG I STUDENTKÅREN!

lediga uppdrag

Spontansökan uppdrag
   
Spontanansökan
Info »

SÖK TILL KÅRSTYRELSEN

Vill du vara med och påverka ditt och andras studentliv på ett övergripande plan? Lära dig mer om studiepolitik? Skaffa värdefulla meriter och träffa personer från olika delar av universitetet/program? Då är kårstyrelsen någonting för dig.

Kårstyrlesen är Studentkårens högst verkställande organ och är det högst beslutande organet mellan medlemsmötena. Under året är det kårstyrelsen som är Studentkårens ansikte utåt och arbetar förebyggande för en bättre studiemiljö och en starkare medlemsorganisation.

SÖK TILL SEKTIONSSTYRELSE

Är du intresserad av att vara med och påverka, utveckla och förbättra ditt program? Då ska du engagera dig i din sektion och driva studiepolitik specifikt för just ditt program för att säkerställa att programmet håller en jämn nivå samt utvecklas och förbättras för kommande studentgenerationer.

Genom att engagera dig i din sektion får du såklart även chansen att arrangera en massa roliga studiesociala aktiviteter för din sektion och ofta tillsammans med andra sektioner!

SÖK TILL UTSKOTTSSTYRELSE

Vill du vara med och skapa ett roligare och bättre studentliv i Östersund?! Då ska du engagera dig i ett utskott!

Är du en riktigt festfixare? Vill du arrangera sittningar eller utveckla studentpuben? Vill du bidra till en oförglömlig inspark? Brinner du film eller musik? Vill du hänga med internationella studenter? Glädjande nog finns ett utskott för alla oavsett intresse!


VARFÖR ENGAGERA SIG?

KUNSKAP

Genom att engagera dig lär du dig hur styrelsearbete fungerar samtidigt som du har chans att nyttja kunskaper du lär dig i din utbildning!

VÄNNER

Genom ditt engagemang kommer du träffa studenter från olika program & det är en stor chans att du kommer träffa vänner för livet!

MERIT PÅ CV:T

Ideellt engagemang är en fin merit på ditt CV! Efter att ha engagerat dig kan du begära ut ett intyg från Studentkåren.

NÄTVERK

Genom ditt engagemang kommer du bygga och utvidga ditt personliga & professionella nätverk!

Skip to content