Bli medlem

Klart du ska vara medlem i studentkåren!

Vi är en politiskt och religiöst obunden sammanslutning av studenter vid Mittuniversitetet campus Östersund som arbetar för att din utbildning och din studietid ska bli så bra som möjligt. Vi arbetar med frågor som utbildningskvalitet, studiemiljöer och studentbostäder samt anordnar sociala aktiviteter i form av allt från filmvisningar till sittningar.

Som medlem i Studentkåren bidrar du till att stötta vårt arbete samtidigt som du får möjlighet att själv engagera dig i vår verksamhet. Du kan välja att engagera dig i våra sektioner och utskott eller vara studentrepresentant i något av Mittuniversitetets alla beslutande och beredande organ. Som medlem får du också utökat stöd från vårt studentombud om det skulle vara så att du hamnar i konflikt med universitetet under din studietid. Som en bonus får du dessutom ta del av våra medlemsexklusiva rabatter!

Oavsett om du studerar på campus eller distans kan du bli medlem i studentkåren och du är såklart alltid välkommen att kontakta oss om du har några funderingar!

Priser för medlemskap:

200 kr - Studentkåren 1 termin

300 kr - Studentkåren 2 terminer

300 kr - ÖSIS 1 termin student

500 kr - ÖSIS 1 termin ej student

400 kr - ÖSIS 2 terminer student

600 kr - ÖSIS 2 terminer ej student

600 kr - Studentkåren + ÖSIS 2 terminer

Medlemskap går att köpa genom att klicka på någon av knapparna.

Medlemskap är endast för registrerade studenter på Mittuniversitetet i Östersund.
Medlemsavgift kan återbetalas till student som inom två veckor från tecknandet av medlemskap
uppvisar bevis på avslutade studier vid Mittuniversitetet

INSTRUKTIONER FÖR HUR DU BLIR MEDLEM