studentpuben

På Mittuniversitetets Campus i Östersund finns Studentpuben No4 Regementet. Det är en pub som drivs av studenter, för studenter där du för en studentvänlig peng kan umgås, äta och dricka med såväl gamla som nya vänner. 


Torsdagar på No4 Regementet

På torsdagar är studentpuben No4 Regementet den självklara platsen för After Plugg då vi håller öppet 18-22 och serverar matpaket med alkohol för 65 kr och matpaket med alkoholfritt alternativ för 50 kr. Ofta hålls det torsdagsquiz och andra aktiviteter, håll koll på vår instagram @no4regementet för att inte missa information om något av våra evenemang! 

Fredagar på No4 Regementet

På fredagar slår dörrarna till studentpuben upp 20.00 och vi håller öppet ända fram till 01.00. No4 Regementet är det perfekta stället för en redig förfest innan du styr kosan mot någon av stans andra krogar. På fredagar styrs det även temafester och ibland får vi besök av en DJ, finns det ett bättre ställe att fira en avklarad tenta eller en vecka av hårt plugg så säg! 

Vad kostar det att gå in?

Som medlem i studentkåren går du in gratis hela kvällen både torsdag och fredag, alla kårmedlemmar får även ta med sig en +1 för 30 kronor som betalas i dörren. 

Håll koll på vad vi har på g!

Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nyheter och speciella öppettider. Håll också utkik efter roliga evenemang och schyssta erbjudanden!

Vill du jobba i puben? Klicka här


Skip to content