studentpuben

No4 Regementet är studentpuben på Mittuniversitetets Campus i Östersund. En pub för studenter, av studenter. Här kan du umgås, äta och dricka med både gamla och nya vänner och som studenter själva vet vi vad en studentbudget innebär!


Torsdagar på No4 Regementet

På torsdagar kan du äta middag till ett förmånligt pris under vår After Plugg, 17:00 till 19:30. Matpaket med alkohol kostar 65 kr och matpaket med alkoholfritt alternativ kostar 50 kr. Vill du dyka upp senare så fortsätter vi givetvis servera både mat och dryck hela kvällen, fram till 22:00.

Fredagar på No4 Regementet

På fredagar öppnar vi 19:00 och stänger 01:00, alldeles lagom till att fortsätta utgången på någon av stadens andra krogar eller bara gå hem och sova gott efter en trevlig kväll med dina studentkollegor.

Vill du jobba med ett härligt gäng?

Vill du prova att jobba i baren? Vi söker alltid roliga människor att jobba och ha kul med! Välkommen att kontakta Jamt6 via mail eller på Instagram.

Vad kostar det att gå in?

Medlemmar i studentkåren går in fritt hela kvällen både på torsdag och fredag. Alla kårmedlemmar får ta med sig en +1 som registreras direkt i dörren, ingen förbokning krävs. +1-gäster får betala ynka 30 kr i inträde.

Håll koll på vad vi har på g!

Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nyheter och speciella öppettider. Håll också utkik efter roliga evenemang och schyssta erbjudanden!


Skip to content