Lediga bostäder

På den här sidan läggs information ut om boende som hyrs ut av privatpersoner till studenter. Annonserna ligger ute i två månader, sen plockas de bort. Vill du som uthyrare ha dem kvar längre så kontakta oss igen. Kontakta karen@sko.miun.se om du vill ha med en annons på denna sida.

Möblerat rum i Torvalla uthyres

Utlagd: 2021-08-25

Ett möblerat rum uthyres i en radhus 5:a där jag själv bor på heltid samt mina 2 barn varannan vecka på 8 och 15 år. Det ligger i Ängsmon i  Torvalla, i ett fint och lugnt område. Stadsbussarna trafikerar och har hållplats alldeles ovanför, där går linje 4 och 14 , de går vardera ca 2-3 ggr i timmen. Coop nära ligger 15 minuters promenad från mig, därifrån går även linje 6 , även den går 2-3 ggr i timmen.

Lägenheten består av hall, kök, vardagsrum och toalett med dusch på bottenplan. På övre plan har vi en hall och sovrummen samt en toalett med badkar. Uteplats på framsidan med altan och grill, samt uteplats på baksidan. Finns 2 stycken matbord med stolar att använda sig av, ena i köket och det andra i vardagsrummet. Köket är fullutrustat med allt man kan tänkas behöva + diskmaskin. Egen hylla för torrvaror, hylla i kyl och frys. Tvättstuga finns längst upp i radhuslängan och man bokar tid med bokningscylinder. Rummet är möblerat med en 120 cm säng, en garderob, ett bord/skrivbord + stol, gardiner, taklampa, spegel, lampa och en fåtölj om man vill ha den där. Spegelskåpet i badrummet uppe, eller om man vill ha ett hyllplan på badrummet nere för att förvara toalettartiklar mm. Bredband, el, basutbud på tv (1-12) finns och ingår i hyran. Man håller rent och snyggt omkring sig,  plockar undan efter sig.

Hyresperiod: Söker helst för längre perioder men kan även tänka mig kortare med eller pendlare/veckor.

Hyra: 2900 kr/månad vid månadsuthyrning. Toalettpapper, städmaterial, diskmedel (maskin/handdisk), tvål, och kryddor ingår för enkelhetens skull. Skriver inneboendekontrakt (tillsvidarekontrakt) med uppsägningstid, eller tidsbestämt.

Kontaktuppgifter:
Isabell Blom
E-post: isabellblom30@gmail.com