Mittpsykologerna

Vilka är Mittpsykologerna?
Mittpsykologerna är psykologstudenternas sektion. Vi är en del av Studentkåren i Östersund och finns till för att studenter ska kunna få en så bra studietid som möjligt.

Styrelsen består av aktiva studenter från psykologprogrammet. Vårt mål är att alltid ha minst två representanter från varje årskurs, men självklart är fler välkomna!

Vad gör ni?
Vi arbetar både studiepolitiskt och studiesocialt. Det studiepolitiska arbetet inkluderar sådant som att medla åsikter och förslag mellan studenter och avdelningen. Konkret kan arbetet handla om allt möjligt, från att påverka utbildningsinnehåll till att medla mellan lärare och studenter som är oense.

Studiesocialt arbetar vi bland annat genom att engagera oss i insparken, anordna gästföreläsningar, workshops, quiz, sommaravslutningar etc. Vi har även möjlighet att fungera som ekonomiskt stöd och planeringshjälp vid arrangerande av olika aktiviteter som workshops, temadagar, sittningar och andra festligheter!

Vi ser även till att psykologprogrammets fadderguide och programtraditioner uppdateras och förs vidare mellan generationer.

Hur ofta har Mittpsykologerna möten?
Vi har möten varannan vecka och alla, oavsett styrelsemedlem eller ej, är välkommen att delta! Oftast håller vi till i Studenternas hus och fikar.

Hur går jag med i styrelsen?
De enda kriterierna är att du är medlem i Studentkåren i Östersund och är antagen på psykologprogrammet. Du kan när som helst under året gå med i styrelsen, bara att kontakta oss eller dyka upp på ett möte!

Missa inte att gå med i eller följa nedanstående sidor:

Facebook
Mittpsykologerna – Studentkåren i Östersund
Psykologprogrammet Mittuniversitet 
Psykologisk kurslitteratur Miun 

Instagram
sio_mittpsykologerna

Janina Svensgård
Ordförande

Moa Jamt
Sekreterare

Emmy Stare 
Ledamot

Lucas Brøgger Filtenborg
Ledamot

Alva Östersjö
Ledamot

Maja Boge
Ledamot

Elias Rolén Nystedt 
Vice ordförande

Zerin Rahman
Medieansvarig

Mollie Pang
Ledamot

Stefan Becker
Ledamot

Johanna Nestor
Ledamot

Andreas Blysa
Ledamot

Logo without stroke

Kommande evenemang

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Inga kommande evenemang

Instagram