Spark

Spark är en sektion för alla som studerar personal - och arbetslivsprogrammet samt risk-och krishanteringsprogrammet vid Mittuniversitetet. Vi är en del av studentkåren i Östersund och finns till för att studenterna ska kunna få en så bra studietid som möjligt.

En utav Sparks viktigaste uppgift är att arbeta studiepolitiskt med att bevaka studenternas intresse och förbättra studenternas utbildning, vad gäller till exempel kvaliteten på utbildningen. Tillsammans med universitetets studentombud fungerar vi som en länk mellan er studenter och universitetsavdelningen. Har du därmed åsikter om programmet, eventuella konflikter med lärare och universitet eller något annat som rör utbildningen? Tveka inte, hör av dig till oss så hjälper vi dig att förmedla och driva dina funderingar, åsikter eller förslag till
relevanta personer och organisationer.

Spark arbetar även studiesocialt. Det syftar till att vi i mån av engagemang arrangerar sociala event så som spel-,myskvällar, sittningar, workshops, temadagar, föreläsningar och andra festligheter som är av intresse för studenter inom personal-och arbetslivsprogrammet samt risk- och Krishanteringsprogrammet.

Sektionen arbetar dessutom aktivt med att engagera studenter och utse representanter till universitetets förberedande organ, programrådet eller universitetets beslutande organ, ämneskollegiet.

Spark har även ett samarbete med PUB, som är en ideell förening som bedriver verksamhet för studenter som läser Personal- och arbetslivsprogrammet på Mittuniversitetet. För kontakt eller mer information om PUB så hänvisar vi till deras Facebook, Instagram eller på följande
mejladress: pub.miun@gmail.com

Ju fler aktiva medlemmar vi får, desto mer kan vi göra för studenterna!

SPARKS ÅRSKRÖNIKA 2019

Missa inte att gå med eller följa, följande sidor

Facebook
SPARK- Studentkåren i Östersund
Risk- och krishanteringsprogrammet
Köp & Sälj Risk och Kris
PUB

Instagram
sio-spark
pubosd

Alba Morales Rey
Ordförande

Maja Fäldt
Ledamot

Henrik Tollemark
Ledamot

Gabriel Eriksson Sahlin
Ledamot

Annica Östman
Vice ordförande

Mohammed Walai
Ledamot

Anna Pettersson
Ledamot

Kommande evenemang

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Inga kommande evenemang

Load more