Intromässan

Intromässan är en möjlighet för studenterna vid Mittuniversitetet campus Östersund att få en inblick i Östersunds föreningsliv och fritidsaktiviteter och samtidigt en möjlighet för föreningar att rekrytera nya medlemmar. De som kan ställa ut under Intromässan är i första hand ideella föreningar som deltar kostnadsfritt. Mässan är också öppen för företag som riktar sig till studenter men för företag tar studentkåren ut en avgift för deltagande. Avgiften är satt till 3000 kr vilket innefattar en golvyta på 2×1 meter. Om er organisation ej kan delta under Intromässan är det möjligt att hyra Ljushallen vid valfritt tillfälle under året för marknadsföringsändamål.

Intromässan äger rum tisdagen den 10 september klockan 09:30-14.30 i Ljushallen i hus G på Mittuniversitetets Campus i Östersund.

Anmälan till Intromässan görs HÄR. Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Vid frågor om Intromässan kontakta intro@sko.miun.se.

Förhållningsregler
Försäljning av varor och produkter får ej förekomma under mässan. Bjudning av godis och frukt är tillåten, men om ni önskar bjuda på annat, såsom kaffe och kaka, beställer ni det av restaurang Cultum senast en vecka innan mässan via cultum@sko.miun.se.

Politiska och religiösa organisationer
Eftersom att Studentkåren i Östersund är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation, så har vi beslutat att inte marknadsföra livssyn och partisyn Intromässan. Undantag gäller för t.ex. kyrkokörer eller dylika aktiviteter.