sektionen för dig som läser sjuksköterska, idrottsvetenskap, förskollärar eller ämneslärare

Seksih är sektionen för studenter vid avdelningen för Omvårdnad (OMV) och Hälsovetenskap vid Mittuniversitetet i Östersund. I sektionen ingår Sjuksköterskeprogrammet, Idrottsvetenskapliga programmet, Förskollärarprogrammet och Ämneslärarprogrammet.

sektionen för dig som läser sjuksköterska, IDROTTSVETENSKAP, FÖRSKOLLÄRAR eller ÄMNESLÄRARE

Seksih är sektionen för studenter vid avdelningen för Omvårdnad (OMV) och Hälsovetenskap vid Mittuniversitetet i Östersund. I sektionen ingår Sjuksköterskeprogrammet, Idrottsvetenskapliga programmet, Förskollärarprogrammet och Ämneslärareprogrammet.


Vilka är Seksih?

SekSihs uppgift är att arbeta med studiepolitiska och studiesociala frågor kopplat till våra fyra program.

Studiepolitisk innebär att bevaka studenternas intresse och förbättra studenternas utbildning, vad gäller till exempel kvaliteten på utbildningen. Tillsammans med universitetets studentombud fungerar vi som en länk mellan er studenter och universitetsavdelningen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förmedla och driva dina funderingar, åsikter eller förslag till relevanta personer och organisationer.

Sektionen har också som uppgift att arrangera sociala event så som sittningar och myskvällar samt även föreläsningar och workshops av intresse för studenter inom omvårdnad och hälsovetenskap. Sektionen kan också bidra med ekonomiskt och praktiskt stöd till faddrarna under insparksperioderna!

Hur fungerar styrelsen?

Styrelsen består av aktiva studenter från våra fyra program som vill förbättra studielivet för studenterna. SekSih har en ordförande, en vice ordförande samt flera ledamot. Vi arbetar tillsammans för att nå våra uppsatta mål och för att allas röster ska bli hörda. Vi
har ca ett möte i månaden där vi diskuterar aktuella frågor. Mötena brukar hållas korta och det bjuds alltid på fika!

Hur går jag med i Seksih?

Är du intresserad av att engagera dig i att förbättra utbildningen eller för att göra din och andras studietid roligare? Hör av dig till oss på mail eller Facebook!

Ju fler aktiva medlemmar vi får, ju mer kan vi göra för studenterna!

Kontakta och följ oss!


STYRELSEN

Johnny Norlén
Ordförande

Troye Nathaniel Näs
Vice ordförande

Jennifer Hammarfjäll Larsson
Sociala medieransvarig

Jacob Bergqvist
Budgetansvarig

Markus Sassi
Eventansvarig

Idun Harnesk
Eventansvarig

Assar Holst
Rekryterings- och studentrepresentantansvarig

Miriam Källbom Andersson
Ledamot

Amanda Lind
Ledamot

Isac Pettersson
Ledamot

Emelie Wallberg
Ledamot

Alfredh Ryngebo
Ledamot

Skip to content