UTSKOTTEN

Studenter på hela universitetet kan engagera sig i olika utskott och projekt inom Studentkåren för att kunna arrangera roliga aktiviteter, ofta baserat på ett särskilt intresse.

Du kan själv engagera dig i ett utskott eller i ett projekt. Att vara aktiv inom Studentkåren är ett oerhört bra sätt att skaffa sig meriter, erfarenheter, vänner och minnen för livet på!

Inom Studentkåren i Östersund har vi dessa fem utskott:

UTSKOTTET SOM HAR HAND OM STUDENTPUBEN!

På Mittuniversitetets Campus i Östersund finns Studentpuben No4 Regementet. Det är en pub som drivs av studenter, för studenter där du för en studentvänlig peng kan umgås, äta och dricka med såväl gamla som nya vänner. 


Vad kostar det att gå in?

Som medlem i studentkåren går du in gratis hela kvällen både torsdag och fredag, alla kårmedlemmar får även ta med sig en +1 för 30 kronor som betalas i dörren. 

Håll koll på vad vi har på g!

Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nyheter och speciella öppettider. Håll också utkik efter roliga evenemang och schyssta erbjudanden!

Kontakta och följ oss!


STYRELSEN

Tove Mattsson
Ordförande

Frida Johansson
Vice ordförande

Frej Åstrand
Ekonomiansvarig

Agnes Thyselius
Mediamästare

Jensine Svensson
Ledamot

Elvira Norin
Ledamot

VINTERENSEMBLEN

Every semester, new students with the intention to sing or play an instrument will join in weekly practice sessions in our practice room on campus. The goal is to work towards a final performance at the end of each semester. This will give the practice sessions leading to the final performance some structure. What our final performance will look like is totally up to us. Because the group often involves different people with different backgrounds in music, having a flexible and open mind to the different directions this group can take will probably lead to the most fun experience. Give it a try!


Vinterensemblen är för närvarande vilande

Följ oss på sociala medier!


STYRELSEN

Ordförande

Vice ordförande

Ledamot

studenternas cinematiska societet

SCS är ett utskott som sysslar med filmvisning och popcornkonst! Film väljs med lite olika teman beroende på säsong och vad som händer i skolan/världen. Att skapa ett skönt avbrott och en mötesplats i plugget är visionen!


Kontakta och följ oss på sociala medier!


STYRELSEN

Vakant
Ordförande

Vakant
Vice ordförande

utskottet för internationella studenter

The International Committee (IC) är ett utskott inom Studentkåren i Östersund vars huvudsakliga uppdrag är att hjälpa internationella studenter att njuta av livet här i Sverige.


Vilka är IC?

Om du är en internationell student vid Mittuniversitetet, eller bara vill hänga med coola människor från olika länder och kulturer, så är IC rätt plats för dig. vare sig du behöver hjälp eller bara vill ha något roligt att göra på helgen så är vi tillgängliga för alla slags frågor och vi anordnar gärna en aktivitet för dig.

Vad gör IC?

En av våra viktiga uppdrag är att ta hand om alla internationella studenter i samband med Insparken i början av varje termin för att säkerställa att dessa studenter får en stressfri och rolig start på sina studier.

Men också under terminerna så kommer vi att underhålla dig genom att visa upp Östersunds omgivning under vandringar och campingturer, genom att skaffa fritt inträda på lokala evenemang eller genom att arrangera fester och ”Lazy Sundays” där vi kan hänga tillsammans. Om du vill veta mer om vad vi göra är du välkommen att kontakta oss. 

Kontakta och följ oss på sociala medier!


STYRELSEN

Mikhail Sandzhiev
President

Victor Vergote
Vice president

Mohammad Koohi
Board member

Inge Owens
Board member

Ulrich Obetzhauser
Board member

Greta Stankute
Board member

Diogo Barosso
Board member

Kyle Nilsson Dunphy
Board member

Johanna Bruckenier
Board member

Jonna Kittel
Board member

Victoria Pavani
Board member

Myrddin Berghmans
Board member

UTSKOTTET SOM FIXAR FESTEN!

Välkommen till Jamt6, vi är utskottet som värnar om och jobbar med den (nästintill obligatoriska) fest- och eventdelen av studentlivet!


Vart kommer namnet Jamt6 från?

Förut så hette vi sexmästeriet, ett ord som härstammar från det äldre svenska ordet sexa som betyder fest, vilket innebär det är vår uppgift att vara mästare på att anordna fester!

Vad gör Jamt6?

VI är mästare på att fixa fester! Vi värnar som sagt lite extra för alla aktiviteter och event som förgyller studentlivet utanför pluggandet och vårt mål är att att förse MIUN:s studenter med roligheter.

Vi behöver dig!

Kanske har du en idé eller tanke kring vad som saknas här i Östersunds nöjesliv och då vill vi jättegärna att du hör av dig till oss, antingen via vår Och letar du efter en chans att hjälpa till och ta MIUN:s studentliv till next level, då har du hamnat helt rätt för vi i Jamt6 söker nya medlemmar till vårt utskott! Kanske tycker du om att hålla i fester? Kanske vill du hjälpa till och påverka studentlivet på MIUN? Eller så kanske du bara vill vara en del av en härlig grupp människor? Oavsett anledning så ska DU kolla in vår Instagram för att se vilka roller vi söker medlemmar till, och är du lite tveksam så är du mer än välkommen att komma på något av våra möten (som hålls varannan vecka, hör av dig till oss så informerar vi om tid och plats) och se vad det är vi gör. Hoppas vi ses och tveka inte över att haffa någon av oss i skolan om du har några fler frågor!

Kontakta och följ oss!


STYRELSEN

Vakant
Ordförande

Vakant
Vice ordförande

Staben är utskottet som anordnar insparken varje ny temin.


Vilka är Staben?

Staben är utskottet som har ansvar för studentkårens Inspark för nya studenter i början av varje termin. På höstterminen är det vanligtvis två veckor och på vårterminen är det oftast en vecka. 

Vad gör Staben?

Staben är som sagt ansvariga för insparken. När de nya studenter har frågor och funderingar kan de fråga sina generaler. När generalerna å andra sidan har frågor och funderingar ska de ha möjlighet att fråga oss i Staben! Vi brukar tänka att vi fungerar som generalernas generaler.

I vårt uppdrag ingår även att planera och genomföra generalsutbildningar för att Insparken ska vara möjliga att genomföra. Vi har därmed regelbundna möten och vårt arbete pågår över hela läsåret. Dessutom brukar vi hitta på andra aktiviteter också, något extra evenemang under terminen, lite teambuilding och annat kul! Det är med andra ord alltid något projekt på schemat

Varför ska man vara med i Staben!

Uppdraget inom utskottet Staben är alltid spännande och roligt. Vi brukar förespråka en öppen dialog och här ska finnas möjlighet att påverka. När en tänker efter är vårt uppdrag mycket seriöst, det handlar om att skapa en grund för att ta emot hundratals nya studenter på ett så bra sätt som möjligt! Att ge dem en trevlig och trygg rivstart på det glada studentlivet. Vi har därför strikta policys att följa och ta hänsyn till. Staben är ett utskott som tar allvarligt på studentkårens regelverk – men som gärna skojar till det, tokar sig inom de uppmålade ramarna, ser till att det blir roligt att följa policydokumenten. Vi sätter färg på de svartvita reglerna. Vi älskar varandra, våra ovärderliga generaler och framförallt alla nya härliga studenter!

Kontakta och följ oss!


STYRELSEN

Greta Stankute
Överste

Linnéa Olofsson
Överstelöjtnant

Maja Boge
Kreativ kapten

Markus Sassi
Rekryteringsofficer

Kajsa Alvehein
Sponsorsergeant

Felicia Persson
Finanskapten

Klara Östberg
Mediamajor

Saga Ekström
Kreativ kapten

Utskott

Skip to content