UTSKOTTET SOM FIXAR FESTEN!

Välkommen till Jamt6, vi är utskottet som värnar om och jobbar med den (nästintill obligatoriska) fest- och eventdelen av studentlivet!


Vart kommer namnet Jamt6 från?

Förut så hette vi sexmästeriet, ett ord som härstammar från det äldre svenska ordet sexa som betyder fest, vilket innebär det är vår uppgift att vara mästare på att anordna fester!

Vad gör Jamt6?

Förutom att vara mästare på att fixa fester så är vi även det utskottet som har hand om vår kära studentpub, No4 Regementet, och ni har säkert stött på oss bakom baren där vi i styrelsen ofta står och serverar god dryck och mat. Vi värnar som sagt lite extra för alla aktiviteter och event som förgyller studentlivet utanför pluggandet och vårt mål är att att förse MIUN:s studenter med roligheter.

Vi behöver dig!

Kanske har du en idé eller tanke kring vad som saknas här i Östersunds nöjesliv och då vill vi jättegärna att du hör av dig till oss, antingen via vår Och letar du efter en chans att hjälpa till och ta MIUN:s studentliv till next level, då har du hamnat helt rätt för vi i Jamt6 söker nya medlemmar till vårt utskott! Kanske tycker du om att hålla i fester? Kanske har du massa ideér om vad som saknas i Studentpuben? Kanske vill du hjälpa till och påverka studentlivet på MIUN? Eller så kanske du bara vill vara en del av en härlig grupp människor? Oavsett anledning så ska DU kolla in vår Instagram för att se vilka roller vi söker medlemmar till, och är du lite tveksam så är du mer än välkommen att komma på något av våra möten (som hålls varannan vecka, hör av dig till oss så informerar vi om tid och plats) och se vad det är vi gör. Hoppas vi ses och tveka inte över att haffa någon av oss i skolan eller bakom baren om du har några fler frågor!

Kontakta och följ oss!


STYRELSEN

Tove Mattsson
Ordförande

Frida Johansson
Vice ordförande
och personalansvarig

Frej Åstrand
Ekonomiansvarig

Line Palmaer
Vice personalansvarig

Agnes Thyselius
Mediamästare

Marcus Häll TIngstam
Temakoordinator

Skip to content