Jobba på no4 regementet!

Studentkåren i Östersund har en studentpub som heter No4 Regementet som finns till för att studenter ska ha möjlighet att dricka god och prisvärd dryck och socialisera och skapa kontakt med andra studenter. Genom att arbeta i puben kommer du lära dig mycket om servering, kassahantering och kundbemötande. Det finns olika roller som man roterar mellan en vanlig pubkväll. Dessa brukar vanligtvis vara antingen stå i baren eller sitta i insläppet. I vanliga fall jobbar 5 personer en normal pubkväll.

Varför ska jag jobba i puben?

No4 Regementet drivs av ett av de utskott som finns inom Studentkåren och som består av oss studenter. För att puben ska hållas vid liv är det viktigt att det finns drivna studenter som vill jobba i puben de dagar den hålls öppen.

Arbetar du i Puben kommer du få hänga med trevliga människor, det ger tillfälle till att träffa nya härliga människor och det krävs inga förkunskaper. Dessutom är det någonting du kan pryda ditt CV med. Under arbetspasset får man gratis mat och dryck och du får köa låtar som spelar i studentpuben.

Vi på No4 Regementet vill att just du ska jobba med oss! Är du nyfiken är du välkommen att prata med någon i baren eller kika in i vår facebook grupp. Kika in i vår facebookgrupp för pubpersonal. Där hittar du svar på de frågor du har och du kan alltid fråga oss om det är något som är oklart! Vi lägger löpande ut datum som vi söker hjälp och är alltid tacksamma för den hjälp vi kan få!

Intresserad? Gå med i Facebookgruppen för pubpersonal!

sv_SESwedish
Hoppa till innehållet