sektionen för dig som läser turism, ekonomi eller juridik

Om du vill vara med och påverka din studietid och samtidigt ha roligt så är Steksektionen för dig! Genom Stek får du möjlighet att påverka din studietid till att bli en så positiv upplevelse som möjligt för dig som student! Vi träffas med regelbundna mellanrum för att diskutera och planera studierelaterade och sociala evenemang och såklart ha trevligt.


Vilka är Stek?

Sektionen består av aktiva studenter från våra tre program som samlas med regelbundna mellanrum i sektionens styrelse där vi tillsammans, utifrån våra program, tar upp relevanta frågeställningar från de respektive programmen.

Stek har i uppdrag att:
– göra din utbildning bättre.
– göra din tid på universitetet roligare.

Vad gör Stek?

Exempel på våra aktiviteter är sittningar, quizkvällar och gästföreläsningar. Vi finns även till för våra program som ett stöd i studier och ett samband mellan studenterna och Mittuniversitetet. Medlemmarna och styrelsen bestämmer själva hur mycket verksamhet Stek ska
bedriva.

Tillsammans med medlemmarna har vi därför möjlighet att pådriva och utforma aktiviteter som vi tycker passar för oss! En annan viktig sak vi gör är att bistå ekonomiskt till våra programs introperioder.

Hur ofta har ni möten?

I vanliga fall bjuds medlemmarna i Stek in till möte varannan vecka. Mötena brukar vara korta och det bjuds på fika!

Hur går jag med?

För att vara med i Stek behöver du vara medlem i Studentkåren i Östersund och läsa något av programmen turism, ekonomi eller förvaltningsjuridik. Medlem i styrelsen blir du genom att höra av dig till oss och komma till något av våra möten, efter att ha varit med på två
möten har du möjlighet att bli invald i styrelsen och få rösträtt på våra möten.

Missa inte att följa oss på sociala medier:


Styrelsen