utskottet för internationella studenter

The International Committee (IC) är ett utskott inom Studentkåren i Östersund vars huvudsakliga uppdrag är att hjälpa internationella studenter att njuta av livet här i Sverige.


Om du är en internationell student vid Mittuniversitetet, eller bara vill hänga med coola människor från olika länder och kulturer, så är IC rätt plats för dig. vare sig du behöver hjälp eller bara vill ha något roligt att göra på helgen så är vi tillgängliga för alla slags frågor och vi anordnar gärna en aktivitet för dig. En av våra viktiga uppdrag är att ta hand om alla internationella studenter i samband med Insparken i början av varje termin för att säkerställa att dessa studenter får en stressfri och rolig start på sina studier. 

Men också under terminerna så kommer vi att underhålla dig genom att visa upp Östersunds omgivning under vandringar och campingturer, genom att skaffa fritt inträda på lokala evenemang eller genom att arrangera fester och ”Lazy Sundays” där vi kan hänga tillsammans. Om du vill veta mer om vad vi göra är du välkommen att kontakta oss.