No4 Regementet

No4 Regementet är studentpuben på Mittuniversitetets Campus i Östersund. En pub för studenter, av studenter. Här kan du umgås, äta och dricka med både gamla och nya vänner och som studenter själva vet vi vad en studentbudget innebär!

På torsdagar kan du äta middag till ett förmånligt pris under vår After Plugg, 17:00 till 19:30. Matpaket med alkohol kostar 65 kr och matpaket med alkoholfritt alternativ kostar 50 kr. Vill du dyka upp senare så fortsätter vi givetvis servera både mat och dryck hela kvällen, fram till 22:00.

På fredagar öppnar vi 20:00 och stänger 01:00, alldeles lagom till att fortsätta utgången på någon av stadens andra krogar eller bara gå hem och sova gott efter en trevlig kväll med dina studentkollegor.

Medlemmar i studentkåren går in fritt hela kvällen både på torsdag och fredag. Alla kårmedlemmar får ta med sig en +1 som registreras direkt i dörren, ingen förbokning krävs. +1-gäster får betala ynka 30 kr i inträde.

Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nyheter och speciella öppettider. Du hittar oss på @No4Regementet! Håll också utkik efter roliga evenemang och schyssta erbjudanden!

Vill du vara med och anordna evenemang, styra upp ett skönt tema eller fest på torsdagar eller fredagar eller boka oss för fester och sittningar? Hör av er till oss på Jamt6@sko.miun.se.

Vill du prova att jobba i baren? Vi söker alltid roliga människor att jobba och ha kul med! Kika in i vår facebookgrupp för pubpersonal. Där hittar du svar på de frågor du har och du kan alltid fråga oss om det är något som är oklart! Vi lägger löpande ut datum som vi söker hjälp och är alltid tacksamma för den hjälp vi kan få!